Zlatý partner

Red Hat je společnost, produkující Red Hat Enterprise Linux, významnou komerční linuxovou distribuci, JBoss Enterprise Middleware, Red Hat Enterprise Virtualization, Red Hat Enterprise MRG a software pro cloud computing. Dále tato společnost poskytuje služby v oblasti konzultace, tréninků a certifikace.
Red Hat Czech, s.r.o.
 

Již téměř s 20letou tradicí Vám společnost ICT Pro poskytuje kompletní služby v oblasti realizace firemního vzdělávání a profesních certifikací. Portfolio služeb se neustále vyvíjí, drží krok se současnými trendy vzdělávání a zahrnuje jak širokou škálu ICT kurzů a workshopů, včetně komplexní nabídky kurzů zaměřených na Linux, tak seminářů a školení měkkých dovedností (Soft skills). Zákaznickou péči ICT Pro podtrhuje dlouhodobá zkušenost v HR Outsourcingu, zaměřeném na IT profesionály a poskytování vysoce odborných konzultačních služeb.
ICT Pro s.r.o.
 

Stříbrný partner

ModernTV je společnost, která se z brněnského start-upu vyvinula v organizaci, která udává trendy v oblasti vývoje platforem (web, mobilní zařízení, set-top box a SmartTV) pro digitální sledování televize. Věnuje se tvorbě kompletního řešení od backendu po frontend a nabízí své produkty v Česku i v zahraničí.
ModernTV
 

Kiwi.com, dříve známá jako Skypicker, je internetová cestovní agentura s průlomovou technologií nazvanou Virtuální propojování a soustředí se také na jedinečné zákaznické služby. Náš unikátní vyhledávací algoritmus umožňuje našim zákazníkům kombinovat lety aerolinek, které spolu nespolupracují, a vytváří jim tak jedinečný plán cesty, často značně levnější než kdekoliv jinde.
Kiwi.com
 

My v Mozille jsme globální komunita technicky založených lidí, myslitelů a stavitelů, kteří pracují, aby uchovali Internet volný a přístupný tak, aby lidé na celém světe mohli být informovaní přispěvatelé a tvůrci webu. Věříme, že tento projev kolektivní spolupráce napříč otevřenou platformou je nezbytný pro osobní růst a naši společnou budoucnost.
mozilla
 

FABLAB - je zkratka z anglického Fabrication Laboratory, neboli výrobní laboratoře. Označuje místo vybavené počítačově řízenými stroji (CNC), které jsou schopny vyrobit širokou škálu výrobků. FabLab Brno je součástí celosvětového hnutí, jehož členy (tzv. makery) definuje, že se nespokojí s hotovým řešením produktů, které najdou v obchodě. Místo toho si na míru vyvíjejí a vyrábějí vlastní. Vznikají zde prototypy produktů místních začínajících firem, projekty kutilů, kreativců, studentů i umělecká díla.
FABLAB
 

JIC (Jihomoravské inovační centrum) podporuje lidi ve vytváření a rozvoji firem, které mění svět. Jeho služby využívá každoročně přibližně stovka firem, ať už ve fázi prvotního nápadu, rychle rostoucí startupy i zavedené technologické firmy. Startupy, které prošly programy JIC, užvytvořily více než 1400 nových pracovních míst a další stovky míst v navazujících službách. Za 14 let své existence nastartoval JIC více než 360 spoluprací mezi vědci a firmami. Těmito a dalšími aktivitami pomáhá JIC zvyšovat konkurenceschopnost jižní Moravy a budovat z ní jeden z nejinovativnějších regionů Evropy.
JIC
 

Původní česká firma Conel již více než 25 let navrhuje, vyvíjí a vyrábí průmyslové rádiové a celulární routery. V rámci nadnárodní firmy Advantech tvoří samostatnou vývojovou jednotku dodávající desítky tisíc zařízení ročně do celého světa a se zařízeními dodává i OS a aplikační platformu včetně zakázkového vývoje SW.
Advantech B+B SmartWorx s.r.o.
 

V CleverAnalytics vyvíjíme cloudovou platformu pro lokační analýzu. Naše interaktivní mapy pomáhají manažerům středních a velkých B2C společností vidět svůj byznys v kontextu umístění. Hlavní vývojářské sídlo máme v Brně, ale díky svobodné firemní kultuře potkáte členy našeho týmu ve všech koutech České republiky a někdy i planety Země.
Cleveranalytics
 

Bronzový partner

ZONER software přes dvacet let přináší řešení pro fotografy, počínaje v Česku nejpopulárnějším fotografickým programem Zoner Photo Studio přes online galerii Zonerama až po širokou nabídku fotopublikací a kurzů. Je také předním poskytovatelem internetových služeb souvisejících s prezentací na internetu a e-komercí. Společnost sídlí v Brně a s pobočkami na Slovensku, v Maďarsku, Japonsku a USA zaměstnává přes 100 pracovníků.
ZONER software
 

CESNET je sdružení vysokých škol a Akademie věd České republiky, které provozuje a rozvíjí národní e-infrastrukturu pro vědu, výzkum a vzdělávání zahrnující počítačovou síť, výpočetní gridy, datová úložiště, prostředí pro spolupráci a nabízející širokou škálu služeb.

Důležitou složkou činnosti sdružení je výzkum a vývoj v relevantních oblastech, jehož výsledky uplatňujeme při rozvoji e-infrastruktury. Tyto aktivity probíhají zejména formou národních a mezinárodních projektů.
CESNET, z. s. p. o
 

JetBrains.com je lídr na trhu s profesionálními vývojářskými nástroji, které pomáhají vývojářům po celém světě zvyšovat produktivitu a dosáhnout požadovaných cílů bez nutnosti ztrácet čas opakujícími se rutinními procesy. Společnost byla založena v Praze v roce 2000 třemi vývojáři jako startup-ový projekt. Dnes je společnost JetBrains s více jak 700 zaměstnanci přítomná na globálním trhu. Centrála se nachází v Praze, další pobočky pak v Rusku a Německu. Produktové portfolio JetBrains čítá mnoho oceňovaných nástrojů, jako například IntelliJ IDEA – chytrý nástroj pro vývoj v technologii Java a ReSharper – doplněk Visual Studia od Microsoftu. Nabízíme nástroje i pro týmovou spolupráci: TeamCity, YouTrack nebo UpSource. Pro práci si vybralo produkty JetBrains 431 společností z Fortune 500.
JetBrains.com
 

NETHOST s.r.o. je přední dodavatel hostingu, serverhostingu, správy serverů a registrací domén v České republice. Vlastní špičkové technologické zázemí a inovativní vývoj umožňuje společnosti individuální přístup k zákazníkům.
NetHost
 

Sponzor kávy

Sdružení vpsFree.cz vzniklo jako přímá reakce na nepružnost a přemrštěné ceny komerčních hostingů v ČR a ještě horší situaci v SR. Primárním cílem je provozovat virtuální servery, na které je možné se spolehnout jak výkonem, tak stabilitou. Prioritou je poskytnout členům prostředí pro stabilní a rychlý provoz internetových aplikaci, kvalitní zázemí těmto aplikacím a prostor pro experimentování, vzdělávání se a hraní si s open-source internetovými technologiemi.
vpsFree.cz o.s.
 

Partner

Akce se koná pod záštitou primátora statutárního města Brna Ing. Petra Vokřála.
Brno
 

Root.cz je už od roku 1999 pevnou součástí linuxové společnosti. Preference svobodného softwaru a smysl pro open-source technologie jsou základní genovou výbavou posádky Root.cz s šéfkapitánem Petrem Krčmářem. Na palubě potkáte komunitu odborníků: programátory, administrátory, správce sítí a fanoušky IT s nálepkou sympatického tučňáka.
root.cz
 

Robime.it je portál pre IT ľudí, ale aj pre tých, ktorí s IT úzko spolupracujú. Nájdete u nás 700+ blogov od 60+ blogerov zo sveta IT, tipy a rady pre odborný a kariérny rast. Nájdeme vám dobrých kolegov.
robime.it
 

Base48 je brněnský Hackerspace, místo pro páchání projektů a pokec pro nadšence do elektroniky/robotiky/IT.
base48
 

MojeFedora.cz je web české a slovenské komunity linuxové distribuce Fedora. Přináší pravidelné články nejen ze světa Fedory, provozuje uživatelské fórum a wiki a stará se o propagaci Fedory v České republice a na Slovensku.
mojeFedora.cz
 

SuperLectures.com stříhá videa pro OpenAlt
SuperLectures
 

Rádio Beat je celoplošné rockové radio, které v Brně vysílá na 91.0 MHz.
Rádio Beat
 

Hlavní pořadatel

OpenAlt je spolek jehož cílem je podporovat a propagovat open source v celé šíři jeho paradigmaticého pojetí (hardware, software, data, věda, vzdělávání, vládnutí, ..). Základem je pro nás organizace konference OpenAlt, která představuje otevřenost jako odpověď na technické a společenské výzvy.
OpenAlt
 

Spolupořadatel

Fakulta informačních technologií VUT v Brně poskytuje vzdělání a výzkum v oboru informačních technologií. Nabízí studium v tříletem bakalářském, v devíti různých navazujících dvouletých magisterský studijní programech a v doktorském studijním programu. Výzkum tvoří velmi významnou část aktivit FITu. Provádí ho akademičtí pracovníci, výzkumníci zaměstnaní fakultou, studenti v doktorském studijním programu a také studenti v posledním roce jejich magisterského studia.
FIT VUT Brno
 

SU FIT pořádá hudební festivaly, plesy, sportovní dny a pomáhá s reprezentací FIT VUT na kulturních a sportovních akcích. V rámci toho často hledáme mladé a nadějné talenty nejen z FITu.
SU FIT