Platinový partner

Red Hat je společnost, produkující Red Hat Enterprise Linux, významnou komerční linuxovou distribuci, JBoss Enterprise Middleware, Red Hat Enterprise Virtualization, Red Hat Enterprise MRG a software pro cloud computing. Dále tato společnost poskytuje služby v oblasti konzultace, tréninků a certifikace.
Red Hat Czech, s.r.o.
 

Zlatý partner

WebMeeting.cz je profesionální nástroj na organizaci on-line konferencí, webinářů a schůzek. S využitím opensource nástroje Big Blue Button jej vyvinula ryze česká společnost IPC Corporation s.r.o. Jedná se o jednoduchý nástroj pro realizaci jak malých schůzek pro několik lidí, tak konferencí s účastí několika stovek posluchačů. Pro připojení k setkání stačí na jakémkoliv zařízení pouze odkaz a internetový prohlížeč.
WebMeeting.cz
 

Stříbrný partner

Již téměř s 20letou tradicí Vám společnost ICT Pro poskytuje kompletní služby v oblasti realizace firemního vzdělávání a profesních certifikací. Portfolio služeb se neustále vyvíjí, drží krok se současnými trendy vzdělávání a zahrnuje jak širokou škálu ICT kurzů a workshopů, včetně komplexní nabídky kurzů zaměřených na Linux, tak seminářů a školení měkkých dovedností (Soft skills). Zákaznickou péči ICT Pro podtrhuje dlouhodobá zkušenost v HR Outsourcingu, zaměřeném na IT profesionály a poskytování vysoce odborných konzultačních služeb.
ICT Pro s.r.o.
 

Bronzový partner

Sdružení CZ.NIC je správce národní domény .CZ. Jeho hlavní činností je správa a zabezpečení provozu registru domén .CZ. Velmi významná je také činnost sdružení v oblasti bezpečnosti, a to například díky projektu Turris nebo provozování Národního bezpečnostního týmu CSIRT.CZ. Vedle toho se sdružení věnuje také výzkumu a vývoji v oblasti Internetu a internetových technologií (Laboratoře CZ.NIC), internetové osvětě (multimediální projekty Jak na Internet nebo Nebojte se Internetu) či vzdělávání široké veřejnosti (Akademie CZ.NIC).
CZ.NIC, z.s.p.o.
 

NIX.CZ, z.s.p.o. je společnost sdružující české i zahraniční poskytovatele internetových služeb za účelem vzájemného propojení jejich sítí. Připojení do infrastruktury sdružení je umožněno ze sedmi pražských lokalit a tří bratislavských. V současné době je sdružení největším neutrálním IXP (Internet Exchange Point) v České republice. Důsledné plánování, důmyslné technické řešení a technická podpora 24/7/365 zajišťují bezporuchový chod uzlu. Již od roku 2003 sdružení podporuje peering také pomocí protokolu IPv6. NIX.CZ je dynamickou a otevřenou společností, která se aktivně podílí na rozvoji internetu. Valné hromady a společenská setkání představují neutrální půdu, na které se členové a zákazníci setkávají ne jako konkurenti, ale jako partneři spolurozhodující o dalším rozvoji sdružení.
NIX.CZ, z.s.p.o.
 

Sdružení CESNET provozuje a rozvíjí českou národní e-infrastrukturu určenou pro potřeby vědy, výzkumu, vývoje a vzdělávání. Poskytuje široké spektrum služeb pro přenos, ukládání a zpracování dat. Jde o výkonné výpočetní clustery, velká datová úložiště pro ukládání sdílení dat, prostředky pro multimediální komunikaci a prostředí pro spolupráci distribuovaných týmů. Hlavní pozornost je věnována bezpečné komunikaci, ochraně dat a postupné modernizaci e-infrastruktury prostřednictvím vlastního výzkumu. CESNET je součástí panevropské páteřní sítě GÉANT a gridové infrastruktury EGI.
CESNET, z.s.p.o.
 

JetBrains je původem český tvůrce softwarových nástrojů pro profesionální vývojáře, které jim pomáhají pracovat rychleji, přesněji a ještě efektivněji. Produktové portfolio JetBrains čítá mnoho oceňovaných nástrojů, jako například IntelliJ IDEA, ReSharper, Rider, PyCharm nebo programovací jazyk Kotlin, jehož popularita neustále roste.
JetBrains s.r.o.
 

Partner

Sdružení vpsFree.cz vzniklo jako přímá reakce na nepružnost a přemrštěné ceny komerčních hostingů v ČR a ještě horší situaci v SR. Primárním cílem je provozovat virtuální servery, na které je možné se spolehnout jak výkonem, tak stabilitou. Prioritou je poskytnout členům prostředí pro stabilní a rychlý provoz internetových aplikaci, kvalitní zázemí těmto aplikacím a prostor pro experimentování, vzdělávání se a hraní si s open-source internetovými technologiemi.
vpsFree.cz o.s.
 

Fakulta informačních technologií VUT je prestižním mezinárodně uznávaným vysokoškolským pracovištěm a centrem špičkového výzkumu v nejrůznějších oblastech IT. V moderním kampusu nabízí studentům vysoce ceněné vzdělání v oblasti IT ve všech stupních studia: v tříletém bakalářském, navazujícím dvouletém magisterském i ve čtyřletém doktorském.
FIT VUT Brno
 

Toastmasters International je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace, která pomáhá lidem zlepšovat jejich komunikační a prezentační dovednosti, stát se sebevědomým lídrem, řečníkem nebo moderátorem a zbavit se strachu z vystupování na veřejnosti. Pod hlavičkou Toastmasters International působí v celém světě jednotlivé kluby, do kterých může kdokoli nezávazně přijít a zjistit, jak mu členství v klubu může pomoci v jeho seberozvoji. V ČR aktuálně funguje přes 20 klubů.
Toastmasters
 

Hlavní pořadatel

OpenAlt z.s. je spolek jehož cílem je podporovat a propagovat open source v celé šíři jeho paradigmaticého pojetí (hardware, software, data, věda, vzdělávání, vládnutí, ..). Základem je pro nás organizace konference OpenAlt, která představuje otevřenost jako odpověď na technické a společenské výzvy.
OpenAlt z.s.
 

Spolupořadatel

Aktivita iniciativy Učíme se ze spolku jEdu jinak, z. s. je spojená převážně s Brnem a jeho okolím. Zajímají nás alternativní a inovativní směry v rámci vzdělávání, chceme je podporovat a seznamovat s nimi další (nejen) rodiče. Baví nás problematika vzdělávání a v této oblasti se stále učíme něco nového, jak jen nám to čas a příležitosti dovolí.
iniciativa Učíme se ze spolku jEdu jinak, z. s.
 

OpenAIRE (Open Access Infrastructure for Research in Europe) je iniciativa financovaná Evropskou komisí a jejím cílem je podpora Open Access politiky Evropské komise. Podpora je poskytována skrze technickou infrastrukturu OpenAIRE služeb, včetně OpenAIRE Research Graph, který (meta)data o výzkumu v Evropě získaná OpenAIRE infrastrukturou agreguje do podoby otevřeného datového zdroje – sémantického grafu.
OpenAIRE
 

Open Content je výzkumná, osvětová a integrační instituce v oblasti práva a technologií. Zaměřujeme se open aspekty, zejména v otevřená data, působnost práva na internetu, vzdělávání, výzkum, přístup ke státní správě, a používání otevřených licencí (zejm. Creative Commons). Vytváříme a učíme nový přístup k nakládání s duševním vlastnictvím – Re-use System Management.
Open Content
 

MojeFedora.cz je česká komunita okolo linuxové distribuce Fedora.
MojeFedora.cz