Sumář 006

Drahé Alťačky a Alťáci, milí kolemjdoucí.
Neb pár hlasů (myslím, že jich opravdu víc nebylo), se dožadovalo zřetelnější strukturu (rozuměj do očí bijící) a dostupnosti na webu, ať mají, čeho se jim žádalo (ostatní si to odskáčou za ty dva). (Pokračování textu…)

Pozvánka na 114. sraz příznivců open source

Měsíc opět utekl jako voda a kvapem se nám blíží třetí pátek v měsíci březnu. Pro tentokrát si odpustíme týrání našich těl pohybem, neboť máme důležitější věci na práci. Každopádně se už na vás všechny 20. března od 18 hodin těšíme. (Pokračování textu…)

Laser game – interview

logo-white[1]Na únorový sraz jsme si pro vás připravili trochu pohybu formou Laser game. Z této akce pro vás nyní přinášíme malé interview se dvěma účastníky této akce. Ta proběhla nad očekávání úspěšně. Měli bychom ji brzy zopakovat, co vy na to? V létě protáhneme těla na beach volejbalu, při špatném počasí zase dáme někdy bowling a padl i návrh na motokáry. Co vy, napadá vás něco zajímavého, čím zpestřit naše srazy?

(Pokračování textu…)

LED logo OpenAltu

Obrázek14Tento článek je napsán na základě prezentace, na které jsem představil upravenou verzi OpenAlt loga. Toto logo bylo vytvořeno pro účely propagace konference i sdružení OpenAlt.

Na začátku byla myšlenka a bohužel nebyla moje. Zrodilo se OpenAlt svítící logo.

(Pokračování textu…)

  • Čeština

Podporují nás